Welkom bij Solagrow Geachte bezoeker, welkom op onze website! Hier kunt u informatie vinden over de werkzaamheden van Solagrow, Cropgrow, Cowgrow en van onze kliniek, Clinic Hidi. Wilt u meer weten, mail dan naar solagrow@gmail.com 

Wij stellen het zeer op prijs als u uw suggesties en opmerkingen via onze contactbox achterlaat. In Nederland zit je temidden van buren en bekenden, die altijd wat opmerken en suggesties doen. En je zo bijsturen. Hier gebeurt dat vele malen minder. Met deze website timmeren we nu aan de weg en vandaar dat wij het krijgen van uw commentaar zeker waarderen zullen.Fotogallery KLIK OP EEN VAN DE FOTO'S OM TE VERGROTEN.Klik hier om alle foto's te bekijken

Nieuws 08/06/22  Kan het nog kleiner?
Een ontwikkelingsland dat in een diepe crisis verkeert, is niet de meest optimale plek om een pootgoedbedrijf te runnen... Lees meer »

19/10/21  Als je geknipt wordt, moet je stilzitten…
Als je geknipt wordt, moet je stilzitten......en niet alleen dan, maar ook zolang je alles op alles moet zetten om je be.. Lees meer »

02/03/18  Voortgaande zoektocht
Voortgaande zoektochtHet laatste bericht op onze website in augustus 2016 meldde de verwoesting van de derde farm, die i.. Lees meer »

Nieuwsarchief »

NieuwsFlits
Wilt u ook de ontwikkelingen volgen in Ethiopië? Meld u zich dan aan voor de nieuwsflits die regelmatig per e-mail wordt verzonden.
Contact Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Disclaimer Solagrow PLC ©2011 | Sitemap | Contact