Home    Clinic Hidi    Team
23/03/2016 Team

Het ervaren Ethiopische team van Clinic Hidi bestaat uit drie verloskundigen en drie verpleegkundigen, waarvan er twee veel ervaring hebben met betrekking tot de verloskundige zorg. Daarnaast is er een medisch laborant, die in het naastgelegen medisch laboratorium alle benodigde testen en bepalingen kan uitvoeren ter ondersteuning van de diagnoses. Vervolgens heeft de Clinic een eigen apotheker, die de apotheek beheert en aan de patienten de medicinatie verstrekt. Jacomijn is de manager van het team.

 

Het ondersteunend personeel bestaat uit de volgende posities: een receptionist en twee schoonmakers, waarvan één de verkoop van brood, koffie en thee aan de patienten en de verkoop van handcraft aan bezoekers regelt. Verder een tuinman en enkele wachten. Eén van de operators van Solagrow is tevens de vaste chauffeur van de ambulance. Het werk van onderhoud, personeelszaken en boekhouding wordt verzorgd door Solagrow.

 


NieuwsFlits
Wilt u ook de ontwikkelingen volgen in Ethiopië? Meld u zich dan aan voor de nieuwsflits die regelmatig per e-mail wordt verzonden.
Contact Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Disclaimer Solagrow PLC 2011 | Sitemap | Contact