Home    Clinic Hidi    Steun
23/03/2016 Steun

In de afgelopen jaren is het aantal patienten dat in Clinic Hidi geholpen is geworden, opgelopen tot meer dan 11.000 per jaar. De directe kosten daarvoor liggen rond de 40.000 euro, oftwel zo’n 4 euro per patiënt. Daar zijn de zorgverzekeraars in Nederland jaloers op. En wij blij mee.

 

Voor de financiële ondersteuning van Clinic Hidi heeft stichting The Cornerstone een speciale Clinic-bankrekening bij de Rabobank, met nummer 1110.234.16 oftewel op IBAN NL23RABO0111023416. U kunt uw donatie zelfs online uitvoeren.

 

Naast steun in de vorm van geld is de Clinic ook te helpen met specifieke medische hulpmiddelen, met name met materiaal dat in Ethiopië niet voorhanden is. Daarnaast wordt de hulp van ervaren medici voor kortere of langere tijd op prijs gesteld om daarmee ons medische team continu te blijven verbeteren. Hebt u materialen of ideeën waarmee onze Clinic in haar zorg geholpen zou zijn, neem dan a.u.b. contact op met Geertruyde van de Haar, het aanspreekpunt van Clinic Hidi in Nederland. Haar contactgegevens vindt u onder het kopje Contact.

 


NieuwsFlits
Wilt u ook de ontwikkelingen volgen in Ethiopië? Meld u zich dan aan voor de nieuwsflits die regelmatig per e-mail wordt verzonden.
Contact Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Disclaimer Solagrow PLC 2011 | Sitemap | Contact