Home    Clinic Hidi    Organisatie
01/11/2014 Organisatie

Clinic Hidi is een aparte rechtspersoon met eigen medische licenties, die ingebed is in de bedrijven Cropgrow en Seedgrow (personeel), Investgrow (faciliteiten en investeringslicenties) en Solagrow (locatie en ondersteunende diensten).

 

Het verantwoordelijk management van de Clinic wordt gevormd door de Clinic manager, Jacomijn van de Haar, en de general manager van de bedrijven, Jan van de Haar. De medische managementlicentie van de Clinic is afgegeven op grond van de licenties van Jacomijn.

 

De financiering van de werkzaamheden van de Clinic wordt eensdeels (circa 1/3 deel) gedaan vanuit de bedrijven (onderhoud en faciliteiten), terwijl anderzijds de financiering van de daadwerkelijke gezondheidszorg wordt betaald vanuit donaties, giften en schenkingen vanuit de achterban in Nederland. Deze giften worden ontvangen via de bankrekening van stichting The Cornerstone en wordt doorgeboekt naar de bankrekeningen van Clinic Hidi. De financiële verantwoording wordt gedaan door de boekhouders van Solagrow, gecontroleerd door externe accountants vanuit Addis Abeba, waarna ze worden gepubliceerd op deze site.

 


NieuwsFlits
Wilt u ook de ontwikkelingen volgen in Ethiopië? Meld u zich dan aan voor de nieuwsflits die regelmatig per e-mail wordt verzonden.
Contact Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Disclaimer Solagrow PLC 2011 | Sitemap | Contact